25 joulukuuta, 2011

Poseeraushommia

Joulupäivä vietettiin poikien ja isännän kanssa metässä pitkällä lenkillä - mikäs tälle laumalle parempaa laatuaikaa. Aamupvällä oli muutama pakkasaste ja aurinkokin yritti paistella - mutta siinä vaiheessa kun me päästiin metsän siimekseen, oli jo nollakeli ja auringonsäteetkin piiloutuneet synkän pilviverhon taakse. Oikein töikseni olin ottanut järkkärin mukaan, aikomuksenani ottaa pitkästä aikaa kunnon kuvia.. No, sen verran pimeää oli metsässä, että oli valittava salama ja ylivaloittuneet otokset, joissa ei tunnelmaa tai kuvat ilman salamaa ja hyväksyä suuri määrä epäonnistuneita kuvia - päädyin sitten viimeksi mainittuun ja kaikki liikekuvat menikin plörinäksi. Joten ei kannata ihmetellä jos koirat ei paljoa kuvissa juokse! xD 

Rico

Kingi
"Mamma - huomaat sä, mulla on tikku etuhampaiden välissä!" -Kingi
Keppijumppaa -Kingi
Mitä pidempi keppi, sen parempi -Kingi
Ricollakin keppihommia - hieman rauhallisempaan tahtiin.
Kinkun "puruote"
..ja Ricon. Hmm. Näihin kulmahampaisiin päättyi yhden supikoiran tie.
Molemmat pojat, yhteiskuvia on niin vaikea saada onnistumaan. Nytkin Kinkku takana epäselvänä...
Rico söpöilee <3
...siis menohan oli todellisuudessa tätä luokkaa - mutta nää kuvat ei ole oikein julkaisukelpoisia ;) Harmi ettei arkisin ehditä valoisaan aikaan mettälenkeille, nää on siis pyhäpäivien ja vapaiden herkkua. Tää mettä on mun henk.koht. suosikkipaikka - sammalmettää, osin soistakin, ikivanhoja mäntyjä ja kelopuita.. Kyllä sielu lepää näissä maisemissa - ja koirillekin ihana vaihteleva pohja. Kaatuneista puista on myrskyt pitäneet huolen, niitä riittää hypittäviksi.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin :)

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, koiria ja maisemia! Just tommosessa maastossa mekin tykätään lenkkeillä. :) Meille kävi muuten kans sama homma tänään ton auringon kanssa... Pitäis olla kukonlaulun aikaan hereillä, jos meinaa saada tarkkoja liikekuvia koiruudesta. x)

    VastaaPoista
  2. Kiitti kehuista - täytyy sanoa, että kun tuolla oli parisataa epäonnistunutta kuvaa ja nämä muutama vain kelpasi jakoon niin ei hirmusesti ole voittajafiilis ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Marika! :) Kiva kun löysit tänne.

    VastaaPoista
  4. Mulla on aina joku halpa kamera käsivarren jatkeena eli räpsin kuvia useammin, ku räpsytän silmiä. Voit vaan kuvitella sitä huttukuvien määrää, mitä täällä perkaillaan oikeastaan päivittäin. x) Ei sitä vaan voi aina onnistua. :p

    VastaaPoista
  5. Heh, sä siis tiedät tasan tarkkaan mistä mä puhun. Mulla on käytössä myös tuo Canonin hyvä järkkäri, mutta se se vasta syö kun sillä epäonnistuu! Sehän lähestulkoon kuvaa huippuotoksia itsestään ;)

    VastaaPoista