28 joulukuuta, 2011

Etsi viisi virhettä kuvasta


Sama paikka, sama vuodenaika, sama koira - sama  kuvaaja ja kamerakin vielä. Vain aurinko puuttuu..?



28. joulukuuta 2010
 

28. joulukuuta 2011
 Kuvia vertaamalla näkee, että on se Kinkku vuodessa näköjään vähän aikuistunut ilmeeltään. Joulun pyhinä huomasin ensimmäisen ruokavalion tuoman muutoksen koirassa; se on saanut lihaa ympärilleen ja lihaksia. Nyt ei silittäessä käsiin osu ensimmäisenä rivi kylkiluita. Itseasiassa nyt se on sellaisessa kunnossa kuin mielestäni koiran pitää. Tätä raakaruokinnalla lähdettiin hakemaan, ja olen enemmän kuin tyytyväinen! Aloituksesta on nyt reilu kolmisen kuukautta. Meillä alkaakin seuraavana "tasapainotteluvaihe" eli nyt seurataan annoskokoja ja painoa, onko tarvetta pienentää annoksia. Millä annoksella paino pysyy näissä lukemissa. Huomenna vielä vapaapvä - pitänee pyörähtää eläinlääkäriasemalla ihan vain punnitsemassa pikkuinen.

Pokkarikamerassa on jotain feelua :/ se jättää kaikista kuvista vasemman yläkulman hailakaksi kuin sumuverhon taakse. Pitänee pyörähtää senkin kanssa jossain...

2 kommenttia:

  1. Jälkimmäinen kuva ei kyllä tosiaan oikein näytä joulukuulta. Vaikka itse kyllä ennustin pihlajanmarjoista, että tulee isoluminen talvi, mutta saa nyt sitten nähdä... Vanhan sanonnan mukaan pihlaja ei siis kahta taakkaa kanna, eli jos paljon marjoja - vähän lunta, vähän marjoja -paljon lunta, ja nyt ainakin meillä oli vähän marjoja.

    VastaaPoista
  2. No näinpä Leila! Tänäänkin sataa. Vaikea kuvitella että parin päivän päästä juhlitaan uuttavuotta. En itse muista toista tällaista talvea. Harmi sinänsä, itse pidän lumisista talvista.

    Tuo pihlajanmarjoista lukeminen olikin minulle uutta! Laitankin korvan taakse tämän vinkin - meillä tosin täällä Mäntsälän korkeudella oli tänä kesänä todella paljon marjoja - liekö sitten meidän syy tämä sade, glup! ;))

    VastaaPoista