29 joulukuuta, 2011

Bad hair day

Meillä herättiin tänään vasta klo 14 maissa... Meikäläisen luonnollinen unirytmi palautuu aina lomilla. Eli nukkumaanhan mentiin vasta klo 7 aamulla. No, huomenna töihin joten tässä on joko edessä pakkomaakaaminen illalla tai ilman unia aamulla töihin. Ilta näyttää kummalla mennään x)

Myöhäisestä aamusta huolimatta ehdittiin vielä Kinkun kanssa pariksi tunniksi mettään hiipuvan luonnon valon kanssa kilpaa hiipien - vain viimeinen kilsa jouduttiin turvaamaan otsalamppuun. Sataa tihutti (vettä, jos joku vielä sattuisi elämään talviunelmaa) ja välillä satoi kaatamalla. Yritin pellon laidalla saada Kinkusta kuvaa tuolla surkealla pokkarilla, mutta ei koira eikä kamera suostuneet yhteistyöhön joten kuvahommelit jäi tähän yritykseen.

"Ai taas kuvataan?" - EVVK
 
Mun pitänee harkita "palkankorotusta" näille mun malleille ettei ne jatkossa näin lakkoile. Loppulenkistä nyt ei mitään kuvattavaa olisi ollutkaan, pellot oli mutavelliä ja metässä taas pulahdettiin kaikissa ojissa. Kotiin päästyämme koira valui eteiseen sen verran tuhteja mutapaukkuja, että passitin sen suoraan suihkuun. Ja kun kerran oli pestävä koko karvakasa niin päätin läträtä ihan shampoiden kanssa. Viimeksi tuon taisin pestäkin shampoilla kun kesällä oltiin menossa näyttelyyn. Se on kyllä kumma, miten vettä rakastetaan silloin, kun se löytyy haisevana ojanpohjalta mutta kun kyseessä on hyväntuoksuinen shampoopesu niin koira näyttää siltä kuin siltä hampaita revittäisiin... Lopun iltaa se onkin mököttänyt ja mulkoillut mua loukkaantuneena sohvalta. Hyväntuoksuisena kylläkin! ;) Rico on tuijotellut sitä epäluuloisena - tai vahingoniloisena. No, Rico lähti just isännän kans keskustaan iltalenkille, katsotaan millasen Bio-Groom -käsittelyn se saa kotiutuessa. Ulkonahan sataa vieläkin. Jep, vettä.


8 kommenttia:

  1. Kiitti Niilo ja Jalo! On tätä yön tunnit tuunattukin ;) Alkaa vähitellen muotoutua omannäköiseksi.. Ja koko ajan löytyy kaikkia uusia toimintoja lisää. Nam.

    VastaaPoista
  2. Ooh, täällähän on tosiaan sisustettu taas urakalla! Ikinä tiiä minkä näköseen blogiin tulee stalkkaamaan. :p Hyvältä näyttääpi!

    Oulussa sato kuulemma eilen lunta oikein urakalla ja maa on valkonen. Täytyy myöntää, että kateeks meinaa käydä... Tosin me lähetään sinne pian takas ja sitte ens viikolla siihen lumeen tottuneena kadehdin näitä Hämeen mäkisiä lenkkimaastoja. :D Ikinä ei oo hyvä, on se kumma.

    VastaaPoista
  3. Bemary, mä lupaan pidättäytyä tässä visussa ainakin hetken =) - jos ei muuta niin paluu arkeen ja töihin rajoittaa hieman näitä mun yöllisiä "luomiskohtauksia" O_o

    Oijoi, vai on jossain päin Suomea lunta! - wait for me! ;)

    VastaaPoista
  4. Joo parempi onkin. Tulee nääs itelle alemmuuskompleksi, ku oon suunnitellu vaihtavani pelkkää oman blogin banneria jo varmaan kahen vuoden ajan saamatta mitään aikaseks... :>

    Aamukahvia tässä juon ja sitte starttaan karvapersusten kanssa kohti pohojosta, että tiukalle menee, jos meinaat mukaan ehtiä. ;D

    VastaaPoista
  5. No mutta kahden vuoden suunnittelun jälkeen se sun panneri vasta onkin hiano! ;) Höh, mä vasta käänsin kylkeä tuossa vaiheessa kun starttasitte... xD

    VastaaPoista
  6. *repeilee kirjoitusvirheilleen* - banneri on savolaisittain näköjään panneri!! XD

    VastaaPoista
  7. Panneri. :D Ei se oo aina helppoa toi vierasperästen sanojen kääntäminen suomeksi. Saattaa savoksi lipsahtaa siinä välillä. ;)

    VastaaPoista