14 joulukuuta, 2013

Pellolla palloilua


Oi ihana joulukuu. 
Kuten kuvista näkyy: lyhytaikainen oli ilomme lumisesta talvimaisemasta. 
Viimeisten päivien aikana lumet suli pois kokonaan. No, kunhan lämpötila pysyy pakkasella ja säästytään kurakeleiltä niin tämä kelpaa meille paremman puutteessa. Perjantaina mun piti pyörähtää Hgissä messuilla, mutta myrsky sekoitti aikataulut niin että päiväohjelma vaihtuikin tuuliseen ulkoiluun Kingin kanssa. Mettään ei kuitenkaan uskaltauduttu vaan juostiin pelloilla. Kingi juoksi.









Tuo mainio keksintö - geelipallo. 

Kolme vuotta multa meni aikaa löytää sellainen lelu, jota Kingi ei sylkäise suustaan heti tilaisuuden tullen vaan innostuu vetoleikkeihin. Olihan meillä Crocksit, mutta ne ei olleet kovin käytännölliset (yritäpä piilottaa kainaloon) tai uskottavat treeneissä (Millä te palkkaatte koiraa: pallo, pallo, patukka, makupala... Ai teillä on Crocksit?). Viime kesänä kaverin suosituksesta ostin kokeiluun sitten tällaisen. Ja pian toisenkin. Nykyään meillä ei enää ole ongelmana pito vaan irrotukset ;)


2 kommenttia:

  1. Hahatihaa:) Meillä Jalon kanssa sama ongelma palkan suhteen, kokeilin reeneissä suosituksesta sellasta puristettavaa maksa tuubia ja sitten purskautin miltei koko tuubin Jalon naamalle :) Toi geelari on hyvä, ei tosin Jalosta, mutta Niilosta, nakit taitaa mennä Jalolle parhaiten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehheh! Olisi Jalon ilmeessä ollut näkeminen =) Mä olen kanssa jollain nähnyt tuollaisen tuubipalkan ja ihmetellyt miten se toimii käytännössä.

      Joo, kyllä se palkka on aina vaan etsittävä koiran mukaan. Mikä toimii toisella, voi toisella olla ihan nounou. Meillä on lisäksi myös nakit käytössä. Välillä menee tuon geelipallon kanssa niin yli, että varsinkin uusia liikkeitä opeteltaessa saa nakilla paremman keskittymisen.

      Poista