11 marraskuuta, 2013

Poseerausta

Koska blogitauolta palattuani ei Kingistä ole vielä nähty kuin muutama kamerakännykällä hätäpäissä huitaistu kuva, niin tässäpä nyt ihan kameralla koiraa kuvattuna. Kingi on nyt siis vajaat 4-v. On sille mun mielestä tullut jo asenteen lisäksi ulkonäköönkin vähän tuollaista aikuisen koiran jörökkimäisyyttä.

Kinkku alias Kingi alias Kreislauf Italo














Onko teillä muilla samanlaista ongelmaa koiran kuvaamisen suhteen eli aina kun zuumaat koiraa kameralla, alkaa koira itsestään poseeraamaan!? Helpottaahan se tietty mun hommaa kun ei liikkuvaa kohdetta tartte vangita, mutta olis välillä ihan kiva jos koira ei aina alkas tuijottamaan kameraan ja iskis persusta maahan kun kamerasta kuuluu "klik". Tässä saa nykyään hioa paparazzitaitoja, jotta pääsee kuvaamaan koiraa sen huomaamatta.

- Katjamaarit -

4 kommenttia:

  1. Toi kolmas kuva on kasvojen osalta taas ku Carosta otettu, tai ainaki hyvin lähelle: jos rajais kuvaa tiukasti ja vertais mun tuoreimman postauksen tokaan kuvaan, niin hui! :)

    KYLLÄ! Oma poseeraa jatkuvasti, jos näkee kameran. Naurattaa monesti, ku ihmiset valittaa miten vaikea on ehtiä ottamaan koirista kuvia, ne ku ei pysy hetkeäkään paikallaan, ja itellä on päinvastainen ongelma. :> Pönötyskuvia piisaa.

    VastaaPoista
  2. Täähän onkin jatkossa helppoo; käyn vain kopioimassa Caron kuvia tänne ja vähän muokkaa kuvan leikkauksia > ei tartte enää kameran kanssa itse heilua ;)) Kuten on todettu - samaa näköä riittää!

    Hehheh, miten mä en ole yllättynyt yhtään, että juuri Carolla on tää sama taipumus? XD Mä hölmö joskus palkkasin Kingiä nakilla kun se istu nätisti aloillaan kuvattaessa - no tän siitä sit saa. Miten ne oppiikin just ne tavat helposti, joista ei niin olis väliä...

    VastaaPoista
  3. Muista myös kääntää kuvat peilikuvaks, nii en varmana hoksaa omakseni. ;)

    Voisin vaikka vannoa, ettet ois loppupeleissä sitä nakkia ees tarvinnu. Luulit vaan, sillä toi poseeraushalukkuus oli varmasti taas niissä kuuluisissa geeneissä, jotka ehkä vaan ootteli aktivoitumistaan pentuiän vilkkauden helpottaessa. Eiku hetkinen... "Helpottaessa"?!?!

    VastaaPoista