17 lokakuuta, 2014

BH Hyväksytty































Kingin BH-koe Hyvinkäällä 17.5.2014, tuomari Eeva Hiltunen / kuvat Tyrni Särkkä

Tuomarin puheesta poimintoja:
- kaiken kaikkiaan suorittaa täsmällisesti ja iloisesti liikkeet
- taluttimessa seuraamisessa saisi pitää paremman suunnan niin sivusuunnassa kuin edestäpäin
- L:ssä olisi saanut istua nopeammin ohjaajan pysähtymisen yhteydessä, käy edessä >> hyvä
- ilman hihnaa seuraa tarkkaavaisena kaikissa temponvaihteluissa >> erittäin hyvä
- jäävät liikkeet, saisi tulla vähän suorempaan eteen >> erittäin hyvä
- paikallamakuu häiriön alaisena >> erinomainen

Siitä pamahti sitten hyväksytty ja siinä se oli! Meidän koulutustavoitteet nimittäin ;D Mukavinta oli kuulla tuomarin hyvää palautetta koiran vireestä ja iloisesta suorituksesta. Välillä on itsellä meinannut usko loppua tähän hommaan, joten kiva todeta että ne liikkeiden hiomiset ja palastelut on näemmä vain syöneet mua, koiralla on ollut hauskaa! Olin muuten ehkä kokeen aikana lähempänä sydänkohtausta kuin koskaan eläissäni. Hämmästyttävää, ettei Kingi reagoinut asiaan enempää tai ehkä mä en vain paniikiltani huomannut sitä. Kaikenlaiset hengitystekniikat, joita olen treeneissä käyttänyt mm. käännöksissä unohtu sen siliän tien - puuskutin kuin synnytysvalmennuksessa... Nuo L-liikkeiden pysähtymiset mokasin kuulemma itse, kun mulla oli niin perhanan kiire että pysähdyksetkin tein yhtäkkiä kuin seinään. Olisin voinut vähän valmistella koiraa. Kaavio vedettiin "Mitä nopeammin kävelet sen nopeammin tämä on ohi" -asenteella. Puhtaalla pakokauhulla.

Kesäkuussa laitettiin tottistreenit tauolle ja chillailtiin vain. Elokuussa piti palata estradille, mutta Kingin sairastelu muutti aikataulua.

Jatkossa me treenataan vain omaksi huviksi eikä oteta paineita näistä hommista. Mun hermorakenne ei näköjään kestä tuomarin arvostelevien silmien alla työskentelyä. Mut jeeeeeee.... Vieläkin olen fiiliksissä kun mietin tätä matkaa tähän pisteeseen <3 meidän verrattoman treeniporukan tuella:



Tällaisissa merkeissä palaamme linjoille. Ihanan aurinkoista syysviikonloppua!

9 kommenttia:

  1. Paljon onnea kokeen suorittamisesta! :) Minuakaan ei ole siunattu kovin hyvällä hermorakenteella, joten voin hyvinkin kuvitella sitä olotilaa, kun pitäisi jotain tehdä samalla kun joku arvostelee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos Maria! :) Kyllä se tosiaan oman jännitysmomenttinsa tilanteeseen lataa, kun toinen kynän ja lehtiön kanssa seuraa sun (ja koiran) jokaista liikettä. Tokikaan tässä vielä pisteitä jaettu, joten tämä piti olla vielä ihan iisibiisijuttu. Justiinsa =)

      Poista
  2. Vitsit, hienoa, että saitte homman kuntoon ja vielä läpikin meni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tunnustaa, että sen verran oli tunteita ladattu tähän koetukseen että kun kaupunkiosuuden jälkeen tuomari kätteli onnitellen niin tämä emäntä sai pyyhkiä suolanoroja silmäkulmista... Se onni ja helpotus :) Kiitos Aliel!

      Poista
  3. Siis mahtavaa. Onnea valtavasti ♥ Ootte huippua !!

    VastaaPoista
  4. Suuret onnittelut hienosta saavutuksesta! :) Toinen menee ja on niin nätisti. <3 Koira myös kans ihan hyvin. ;) Huoh. Jospa mekin saavutettais toi tunnus vuonna kakstuhattaeikoskaan... Pikkusen on nimittäin erinäköistä meininkiä meillä, mut saahan sitä aina haaveilla. :D

    VastaaPoista