20 helmikuuta, 2012

...vaapula vissun.

Miltei kuukauden sairastamisen jälkeen on todettava, että onpahan ollut sairas alkuvuosi! Jospa siinä tuli sitten koko vuoden tyköaineet kerralla. Tein jo töihinkin paluuta jossain välissä, mutta heti ensimmäisenä päivänä törmäsin virkaintoiseen influenssavirukseen, joka kolahti ja pahasti joten siitä sitten korkean kuumeen ja keuhkojuttujen takia sairaalaan ja, ja, ja ... ihan hirrrrvvvvveeeeen sairaana on oltu. Tänään olin ensimmäistä pvää töissä ja se lienee sitten se mittari, jonka mukaan nyt ollaan terveenä...

Eilen kävin ensimmäistä kertaa toisen karvakuonon kanssa puolen tunnin pissalenkillä keskustassa ja tiedä sitten kumpi meistä oli enemmän innoissaan (ei, nyt en viittaa tuohon pissaamiseen). Jos olisin hiukan edes voimissani niin olisin hyppinyt ja kiljahdellut riemusta, mutta nyt vain henkisesti heittelin kärrynpyöriä, huidoin epämääräisesti ja kraakuin jotain epäinhimillistä. IHANA LUMI JA NIETOKSET! Nyt vaan toivotaan, että tulee piiiitkä takatalvi ja lunta tietenkin lisää. Ehdin minäkin tästä ihanuudesta nauttimaan!

Jottei nyt joku saa sydäriä, että onko ne koirat nyt olleet koko kuukauden myös sairiksella niin ei. Miehen jalat on vieneet yhä syvemmälle pelloille ja syrjäisille tienpätkille - kai se on kaikesta kävelystä jo lyhentynytkin useamman sentin kun jalat kuluu. Kuvamateriaaliakin sain viime viikolla kun piehtaroin itsesäälissä ettei koirillakaan ole kivaa kun olen sairaana eikä ne pääse nauttimaan mun täpötäydellisestä lenkkiseurasta (joka on tietenkin vertaansa vailla). Mies palasi seuraavalta lenkiltä kameran kanssa, heitti muistikortin minulle ja kysyi: "Näyttääkö siltä että meillä on tylsää?"

Vai niiiiiiin.... Mä voinkin varmaan taas sujahtaa punkkaan? Viitsivitsi. Nyt ulos! ...ja jossain vaiheessa on koluttava läpi mun suosikkiblogit viime viikoilta - mitä teille muille karvaisille kuuluu??! =)




 
















 


* * * * * 

HUISIA!
Näköjään uusia seuraajia roppakaupalla!!! Tervetuloa joukkoon karvaiseen =)

-Katjamaarit-

5 kommenttia:

  1. Mahtavaa, kun olet nyt tervehtynyt! Itseasiassa mietinkin juuri eilen, että mitähän siellä on sattunut, kun ei ole teistä kuulunut mitään :)

    VastaaPoista
  2. Kiva että olet toipunut! Täälläkin pelkään kaikkia viruksia hulluna,ku
    asiakkaat on väliin tosi kipeitä,käsidesiä kuluu ja paljon!
    Upeita kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu nyt olevan kovasti viruksia liikkeellä, joten sen käsidesin kanssa ei varmaan tule yhtään liioiteltua. Toivottavasti säästyt sairastumiselta.

      Kerron miehelle kuvaterveiset - se pääsee brassailemaan... ;)

      Poista
  3. Sulle sattu kyl käsittämättömän huono tuuri ton sairastelun kanssa. x) Mulla on tässä vähän sama pelko, ku vasta selvisin tavallisesta kuumetaudista (flunssa jäi vielä) ja Oulussa(kin) se paha influenssa riehuu, nii pelottaa lähteä minnekään ihmisten ilmoille, ku ei varmana oo vielä täydessä terässä edellisenkään jäliltä ja oon siis oikein näpsäkkä kohde sille kunnon taudille. :D Isäntä jo yli viikon ajan joutu koiraa yksin ulkoiluttamaan, nii ei raaskis sitäkään nörttiparkaa enää moisella teholiikuntakuurilla uudelleen rääkätä, ainakaan heti just ny...

    VastaaPoista