11 joulukuuta, 2013

Viilaten ja treenaten

Kahden kuukauden tauon jälkeen - millaisissa fiiliksissä treeneihin? Olin olevinaan varautunut kaikkeen... Mutten kuitenkaan lopulta siihen, että Kingi meni hyvin - piru vie. Hajonnut geelipallo kertonee jotain koiran motivaation tasosta ;)

Ollaan syksyn aikana treenattu ohjatusti hallilla. Kingin sairastelusta ja leikkauksesta tuli oma taukonsa treeneihin. Tänään (siis tiistaina) meillä oli poikkeuksellisesti ulkotreenit. Kohti Helsinkiä ajaessa menetin muutaman hermokimpaleen huonoa keliä pelkäävien kuskien taiturointiin. (mikä sinne tielle vetää jos taidot ei riitä...) Mutta perillä tuttujen naamojen myötä fiilis oli aikalailla loistava treenien alkaessa. Paikalla oli neljä koirakkoa. Kingi vaikutti oikein innokkaalta, vaikka keskittyminen välillä herpaantui toisen koirakon seurantaan.  Tällaisen tauon jälkeen se nyt oli meiltä kuitenkin hyvä veto kokonaisuudessaan. 

Aika mukavasti olin unohtanut treenikamoja kotiin (kiitos tulevan varustepostauksen....) ja pientä innovointia joutui harrastamaan. Jotkut liikkeet, joissa aiemmin on ollut enemmänkin hiottavaa meni tällä kertaa aivan putkeen. Pitäsköhän meidän taukoilla enemmän? Ei, syynä lienee se, että ulkona saatiin kunnon pitkät luoksetulo- sekä eteenmenomatkat ja tuo koirahan rakastaa juosta. Hallilla joudutaan yleensä tyytymään tilarajoitteisesti lyhyempiin matkoihin ja se näkyy niin vauhdissa kuin loppuasennoissa.

Yleensä kirjaan treenin jälkeen ylös muutaman pääasian ja kokonaisfiiliksen.
Tällaiselta se näytti tällä kertaa:


Hyvä treeni - parempi mieli.

* * * * *

Tervetuloa seuraan Aiwaza & Akuzio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti