01 maaliskuuta, 2012

Ei ny vaan ehri!

Kinkku: ""...räkä poskella huusin et kyttä on natsisika,
porvareille persettä näytin ja notkuin lumihangilla yöt..."
..istua koneella nimittäin! Laiminlyön teitä hyvät lukijat, mutta uskon että teillä kaikilla sykkii syrän karvakuonoille siinä määrin, että ymmärrätte priorisointijärjestyksen. Karvaiset ensin. Eli hiljaisuus ei ole merkki siitä, ettei mitään tapahtuisi - päinvastoin! Viereinen kuva eiliseltä.. Kinkku nauttii lumesta ehkä jopa mua enemmän.

Otan tällä hetkellä menetettyä aikaa kiinni poikien kanssa ja työpäivien jälkeen illat menee tiiviisti ulkona hankia nuohoten. Lopulta yömyöhään kotona ei kone enää houkuttele (muistattehan Sen sohvan ;)

Tämä viikko on tosin ollut  extrakauhea, sillä meillä oli  hammasviikko! Sekä minä että Rico jouduttiin hirrrrveeen kidutuksen kohteeksi hammaslääkärillä. Rico selvisi tarkistuksesta paremmin - hampaat hyvässä kunnossa, normaalia kulumista ja vähän hammaskiveä. Varataan vielä aika röntgeniin varmistaaksemme ettei ikenien piilossa väijy mitään ja samalla poistetaan hammaskivi.

Riksu sai kehuja hyvästä käytöksestä (hammaslääkärikammo ei näköjään periydy omistajalta) ja yllättäen mekin saatiin kehuja siitä, kun ollaan käytetty koiraa säännöllisesti muutaman vuoden välein tarkistuksessa. Hampaat on Ricolla ikäisekseen hyvässä kunnossa. Onhan siltä joskus kulmuri poistettu, mutta kuka niitä poistettuja hampaita kaipaa? :)

NO MINÄ! Nimittäin.... Itse en päässyt omalla hammaslääkärillä ihan yhtä helpolla. Edessä on parin viikon päästä viisaudenhampaan poisto - iiiiiiik, suoraan sanoen hyperventiloin täällä pelkästä ajatuksestakin. Olis varmaan pitänyt munkin käydä tuolla Ricon lääkärillä. Paljon reilumpi meininki. Siellä saisi toimenpiteen ajaksi tajunkin kankaalle!
 
Mut ystäväiset hyvät - ihania kevättalven päiviä - aurinko lämmittää jo poskilla ja illat on hitusen pidempään valoisia. Näin on hyvä!

******

Ja Irene - hienoa saada sinut lukijakuntaan mukaan! =)

T.Katjamaarit 

8 kommenttia:

  1. Kevättä sinnekkin ja laitoin uutta ajatelmaa karkaus aiheesta! Tervetuloa muuten kerhoon,olin viikolla juurihoidossa ja lääkäri tokaisi että tää omn krooninen tulehdus.Hoito jatkuu VUODEN!

    Tää haluaa kanssa koira lääkärille nukutukseen:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VUODEN??!! *pyörtyy*..... Tsiisus. Enpä ole moisesta kuullut. Olet sä varma ettei se lääkäri halua muutoin vain tavata sua? ;)

      Poista
    2. Noh se on virolainen naislääkäri :))
      Onneksi "vain" parin kuukauden välein

      Poista
    3. ...mun lyhyellä matikalla kuusi kertaa liikaa =)

      Poista
  2. Hyi saakeli noita viisaudenhammashommia... Itehän en just siksi uskalla hammaslekurille mennä, ku varmana nyppisivät niitä pois oikein urakalla. :D Pois se ajatuskin, että tilanne vaan pahenee sitä reissua välttelemällä. Aina voi uskotella itelleen muuta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama homma. Tod. näk. tää lopputulema oli myös ennustettavissa. Mä pelkään ihan tautisesti hammaslääkäriä - lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä että poisto on ihan rutiinihomma, joka kestää vain viisi-kymmenen sekunttia - siis sekunttia - ja ettei sen jälkeen mitään lepoa tartte säryn takia... Yritin nimittäin siirtää aikaa usemman viikon päähän, koska olen ollut just pitkään poissa töistä eikä taas yksi sairaslomapvä mahdu almanakkaan.. Ei siis kuulemma ole niin kipeä että pitää olla poissa töistä, parempi vaan kun on muuta ajateltavaa... *pyötyy uudelleen*

      Poista
  3. Hei, ja kiitos blogistasi. Olen lapsesta asti kasvatun saksanpaimenkoirien "keskellä"- tädilläni sekä isotädillä on ollut näitä karvakorvia. Itse omistan kissan, Penni on nyt 6kk (en uskonut että olisin myös kissaihminen). Lapsena minulla oli kani, joka eli jopa 9 vuotiaaksi! Vanhemmilleni jäi asumaan meidän 10 herra, Onni joka on norfolkin ja cairnin risteytys. Täytin juuri 24 vuotta ja avomieheni on armeijassa. Kun hän sieltä kotiutuupi, alamme toivottavasti hyvin tuloksin, etsimään isompaa kämppää (tällähetkellä 38neliön yksiö). Haaveissa on tuolloin myös toteuttaa kauan sisällä ollu haave omasta "sakusta". :) Tästälähin alankin lukemaan kirjoituksiasi nenä tietsikan ruudussa kiinni :)
    -Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morjensta Mari! Kiva kuulla että tarinoitamme seuraa uusi silmäpari, taustasi kuulostaa hyvin tutulta - itsekin sakemannilauman jatkona kasvaneena. No tämä on oikea paikka kaikille saksanpaimenkoirille kerran sydämensä menettäneille =) Toivottavasti haaveestasi tulee vielä jonain pvänä totta ja kuulemme jossain vaiheessa enemmän teidän tarinasta.

      Nenä tietsikan ruudussa - ja toivottavasti paljon sormenjälkiä tulevissa postauksissa!

      Poista