13 joulukuuta, 2011

Pari bongausta messuilta

Kävin perinteiseen tapaan Hgin Messukeskuksen Voittaja -näyttelyssä reilu viikko sitten ja sieltä bongasin pari hauskaa juttua. Ensinnäkin parkkeerasin auton parkkihalliin ja siitä syystä tulin Messukeskukseen toista kautta kuin normaalista. Tästä syystä silmiini osui hauska idea näistä "pissapaaleista" :) En tiedä, onko tämä jokavuotinen tapa,  mutta lähteissäni oli pakko napata ihan kuva. Sen lisäksi, että on varmasti kaikkien kannalta kätevä käytännössä, niin näytti myös hyvin hauskalta ja kotoisalta idealta Messukeskuksen miljöössä. Ehkäpä tässä olisi yksi idea mm. Lahden kaupungille suojata niitä valotolppia koirien pisuilta, ne kun kuulemma syövyttää pylväitä ja aiheuttaa vaaratilanteita pylväiden syöpyessä sekä vuosittain suuria korjauskustannuksia.


Toisen bongauksen tein yhdeltä ständiltä. Ikävä kyllä kaikki esitteet oli loppu, eikä yrityksen nimikään jäänyt mieleen niin että sitä tässä jakamaan pystyisi. Mutta kuvasta näkyy tuoteidea, jonka puuttumista olen ainakin itse muutaman kerran koirafyssarilla sadatellut - eli koirille ja koirien omistajille yhteiskäyttöön muotoiltu jumppapallo! Se on muodoltaan soikea (vai onko tuo ellipsi?), no, ei kuitenkaan tavan pyöreä, se jota on aina niin hemmetin hankala pitää paikoillaan ainakin tuollaisen 40 kiloisen adhd:n kanssa. Tämä siis mahdollistaa omistajan istumisen pallon päällä yhtäaikaa, kun koiraa harjoitetaan edessä. Isolla koiralla on myös paljon enemmän tilaa hyödynnettävissä ja temppuvalikoimakin laajenee. Siis IHANA idea. Pitänee laittaa koirien joulupukin toivelistalle ;)
 
Ei, se ei ole jättiläispunkki, vaan koirien oma jumppapallo.

Ja jostain syystä bongasin itseni taas huokailemassa ihastuksesta alaskanmalamuuttikehän reunalla... On ne vaan niin upeita että! 

Paras uros edessä, liekö ollut rotunsakin paras. IHQ

1 kommentti:

  1. Tuo pallo on Dobo-pallo ja taisi olla Koirakoulu Kompassi esittelemässä sitä :)Ollaan itse kokeiltu ja tykätty!

    VastaaPoista