15 joulukuuta, 2011

Onneksi huomenna on perjantai!

No otsikossa se pääpointti tulikin jo mainittua ;) Työpäivät soljuu ohi eläen täysin pimennossa. Aamulla menet töihin on pimeää ja tulet kotiin on taas pilkkopimeää. Bonuksena sataa vettä ja maa on peilijäässä. Jokaisen koiranulkoiluttajan unelmakeli.. Motivaatiota on taas saanut hakea kotiaskareisiin ja koiramaiset touhut jääneet lähinnä tylsiin hihnalenkkeihin keskustassa. Sisällä on piiloteltu nameja ja täytyy sanoa, että kohta ei enää ideat tuohon touhuun riitä, kun kaikki hirsien kolotkin on jo koluttu. Mutta tosiaan, onneksi viikonloppu on ihan käsillä ja pääsee taas valoisaan aikaan mehtään rällästämään! Piristääkseni koirien (kröhm) mieltä, kävin tänään shoppailemassa pojille uudet ruokakupit. Koska ne sopii täydellisesti meitin sisustukseen, on poikien ruokanautinto taas jatkossa hitusen kulinaristisempi ;) Ja kun ne jää taas tiskipöydälle lojumaan, ei ainakaan niin pahasti pistä meikäläisen silmään.

Ja koska blogi ei ilmeisesti ole mitään ilman kuvia niin tässäpä nämä kaunokaiset, eli uudet kupit. Kulta on Ricon väri (sydän täynnä kultaa) ja hopea Kinkun (koska sen sydän on.. no ei vaineskaan ;) eikös se ollut joku Hopeanuoli, joka oli hemmetin nopea). Ja kesken ruuanlaiton napsaistu otos, tärkeä tarkennus, jottei vaan kukaan saa syränkohtausta että se syöttää sille koiralle pelkkää rasvaa ;D
 Ja ihanaa! Meillä on yksi lukija *hatunnosto*, joka ei häpeä julkisesti myöntää seuraavansa näitä tyhjänpäiväisiä hajatelmia. Siistiä Bemary! Nyt tälläkin blogilla on joku tarkoitus - pitää sut listoilla ;)

Hyvät viikonloput kaikille muillekin oletetuille lukijoille - todennäköisesti noi kaikki "käynnit" on mun omaa sähläystä täällä sivustolla. Jätetään arvailujen varaan, kunnes joku yllättää kommentilla.


...tunnelmallista viikonloppua!


7 kommenttia:

  1. Eih, tää blogi on kyllä puhdasta hope...eiku siis kultaa! ;) Ja voin kertoa salaisuuden: yhtään komeaa Rico-poikaa väheksymättä, mitä enemmän pusket tänne kuvia ja tarinaa Kinkusta, sitä tyytyväisempänä pidät tän yhen stalkkaajan, sillä jo noiden koirien esittelytekstien perusteella Kinkku-postaukset sisältävät mulle kaikkein eniten vertaistueksi soveltuvaa materiaalia. Todella yllättävää, eikö? ;) Liekö meiän otukset ois keskenään jopa sukua tai jotain, ku kummallaki on toi hyvinkin karvalakkimallisilla asetuksilla varustettu "menovaihteisto", hmm...

    Toivottelisin tähän loppuun rauhallista viikonloppua, mutten toivota, koska tiiän, ettei semmonen termi ku "rauhallinen" tuu ehkä teilläKÄÄN toteutumaan ihan pelkkien toivotusten voimalla. Siispä riehakasta viikonloppua sen sijaan! :p

    VastaaPoista
  2. ...mä lupaan niitä Kinkku-juttuja. Ne on jostain syystä myös viihdearvoltaan korkeampia - you know ;) Joo, täytyy sanoa et samoista syistä tulee säännöllisesti seurattua teikäläisenkin höpinöitä. Ei voi kuin pyöritellä päätä ja miettiä "noin meilläkin". Vertaistukea puolin ja toisin!! =)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vierailusta,meillähän nuoremmat samaa
    ikäluokkaa,vallattomia ja innokkaita.Joo sakemannit vieneet sydämen kokonaan.Hei vaan

    VastaaPoista
  4. Täällä on yksi lukija lisää (kiitos muuten kiinnostuksesta Tenhon blogia kohtaan, linkkasin Ricon ja Kingin blogin meidän linkkilistalle :3)! Mukava lukea blogia, jossa ei hölistä vain agilityn A-esteestä ja tokoliikkeiden oikeasta suorituksesta, tuun vierailemaan täällä jatkossakin ahkerasti!

    VastaaPoista
  5. Oh yeah! :p Mut ehottomasti Rico-juttuja sitte kans ja paaaljon! Ois hauska lukea vaikka siitä miltä kaikilta osin noi pojat eroaa toisistaan, siis muutoinki kuin ton energitasonsa osalta. Pientä juttuvinkkiä siis tässä samalla, jos ei omakeksimät aiheet riitä. :)

    VastaaPoista
  6. Niilo ja Jalo: Vallattomia ja innokkaita hyvinkin ;) Karvaakaan en vaihtaisi pois! Mielenkiinnolla seurailen teidän juttuja jatkossa!

    Nath: Grrrrrreat *heittää kärrynpyörän* - toinen kyttääjä - kiitos & tervetuloa! =) Ei siksi että laskisin... Joo, agility ja toko kiinnostaa kyllä minua, mutta tällä blogilla niistä ei kauheasti kirjoiteta koska kokemusta niistä ei löydy - kyttäilen muiden sivuja näiden aiheiden osalta. Tenhon blogi kolahti heti, joten jatkossakin siellä hiippailen ;) Ja saa tosiaan linkittää vapaasti, otan sen vain suositteluna!

    Bemary: Hei, hyvä idea! Juttuvinkkejä vain tänne suuntaan niin toteutetaan niitä ajankanssa. Mielellänihän minä niistä asioista kirjoittelen, joista halutaan lukea :) Varaudu tosin siihen, että tuosta blogikirjoituksesta tulee p i i i i i t k ä!! xD

    VastaaPoista
  7. Pitkä postaus, onko olemassa mitään parempaa? :D Ookoo, viskelenpä vinkeillä aina kun mieleen tulee jotain ovelaa.

    VastaaPoista